Cars Forever en Auto Kuypers gaan samen voor kwaliteit

Omdat we het bij Cars Forever heel belangrijk vinden dat jij zorgeloos kunt genieten van jouw aankoop, zijn we een samenwerking aangegaan met garagebedrijf Auto Kuypers.

Showroom en technische ondersteuning

Onze showroom is gevestigd in het pand van Auto Kuypers aan de Beneluxstraat 16 in Oisterwijk, je kunt hier dus altijd even langskomen om rond te kijken. De benodigde technische ondersteuning die Auto Kuypers ons biedt maakt onze samenwerking pas echt sterk.

Een vertrouwd adres

Auto Kuypers maakt niet alleen jouw auto verkoopklaar, maar is tegelijkertijd een vertrouwd adres waar je altijd terecht kunt voor onderhoud en reparatie. De samenwerking met Leon Kuypers past ons zo goed, omdat hij net als wij een passie voor techniek en auto’s heeft. Uitgegroeid tot een begrip in en rondom Oisterwijk staat hij bekend om zijn vakmanschap en goede service.

Een universeel garagebedrijf

Auto Kuypers is een universeel garagebedrijf en aangesloten bij de Bosch Car Service groep. Het bedrijf heeft zich gespecialiseerd in de merken Audi, Volkswagen, Porsche, BMW, Bentley, Landrover, Jaguar en Mini. Van deze merken is de originele apparatuur aanwezig en wordt de kennis door training constant onderhouden en uitgebreid.

Leveren van kwaliteit

Door deze samenwerking hebben wij je nu nog meer te bieden. Wij zijn hierdoor meer dan alleen een leverancier van oldtimers, youngtimers en sportwagens, we hebben ook technische kennis en ervaring in huis. Alle auto’s worden met garantie geleverd, tenzij anders overeengekomen. De auto’s hebben een onderhoudsbeurt gehad en zijn rijklaar gemaakt met een geldige APK en een Nederlands kenteken. Sleutel in het slot, gas erop en rijden maar!