Of je nu een liefhebber bent van auto’s met karakter, mooie herinneringen hebt aan dat ene model of simpelweg op zoek bent naar een goede investering: Cars Forever vervult jouw autowens. We hebben het autohart op de goede plaats en genieten zelf ontzettend van onze auto’s. Een auto is immers meer dan alleen een auto; het is een manier om alledaagse gebeurtenissen te veranderen in bijzondere momenten.

Samenwerking met Auto Kuypers

Showroom en technische ondersteuning

Cars Forever is een samenwerking aangegaan met Auto Kuypers om je nog meer zekerheid te kunnen bieden. De showroom van Cars Forever is gevestigd in het pand van Auto Kuypers en ook leveren zij de benodigde technische ondersteuning. De meeste leveranciers van klassiekers en youngtimers kunnen geen technische ondersteuning bieden, ze zijn afhankelijk van derden. Door de samenwerking met Auto Kuypers kan Cars Forever dat wel. Een vertrouwd adres waar alle auto’s van Cars Forever verkoop klaar worden gemaakt en een adres waar je naderhand ook terecht kan voor het onderhoud van jouw auto.

Over Auto Kuypers

Vakmanschap uit passie

In 1998 opgericht door Leon Kuypers en gedreven door passie voor techniek is Auto Kuypers inmiddels uitgegroeid tot een begrip in en rond Oisterwijk. Het bedrijf staat bekend om zijn vakmanschap en goede service. Het is een universeel garagebedrijf en aangesloten bij de Bosch Car Service groep. Het bedrijf heeft zich gespecialiseerd in de merken Audi, Volkswagen, Porsche, BMW, Bentley, Landrover, Jaguar en Mini. Van deze merken is de originele apparatuur aanwezig en wordt de kennis door training constant onderhouden en uitgebreid.

Auto’s in onze maatschappij

Ontwikkelingen in de mobiliteit

Elektrisch rijden en volledige autonomie: het zijn doelen waar momenteel hard aan wordt gewerkt. Schoner rijden wordt de toekomst, terwijl autonoom rijden autorijden veiliger, makkelijker en minder stressvol maakt. Hoe zit het met de sensatie van autorijden: laat een zelfrijdende auto je hetzelfde ervaren als een klassieke auto? Waar de nieuwe ontwikkelingen perfect passen binnen woon-werkverkeer, wil je ’s avonds of in het weekend van autorijden een beleving maken. Je ene hand op het stuur en je andere hand op de versnellingspook, terwijl je luistert naar het geluid dat de auto maakt. En dat kan alleen als een auto je ook echt triggert.

cta-image

Totale beleving als toekomstperspectief

Onze passie voor auto’s reikt ver: daarom willen in de toekomst het vervullen van autowensen centraal laten staan binnen een totaalconcept. Waarbij je onvergetelijke autoreizen maakt, spaart voor mooie momenten, workshops volgt en aanvullende gadgets en accessoires toevoegt aan jouw collectie.

‘Good cars can get you from point a to point b. Great cars create memories for life.’

Cars Forever gears

Kwaliteit

Ons aanbod bestaat uit karakteristieke auto's, het liefst schadevrij en met een lage kilometerstand.

Documentatie

We zijn altijd op zoek naar goed gedocumenteerde auto's met een zo compleet mogelijke onderhoudshistorie.

Taxatierapport

Bijna alle auto's worden geleverd met een recent taxatierapport van Maikel de Munnik.

Zekerheid

Alle auto's worden met garantie geleverd, tenzij anders overeengekomen.

Onderhoud

Onderhoudsbeurten zijn uitgevoerd en onze auto's hebben een uitgebreide technische inspectie gehad.

Rijklaar

Instappen en genieten, alle auto’s worden geleverd met een geldige APK en een Nederlands kenteken.