BMW 325i Cabrio

1990 - 102.778 KM - € 34.950 (marge)
New Arrival
Motor: 2.5 Liter zes-in-lijn
Vermogen: 125 kW / 170 PK
Kleur: Alpin Weiss
Versnelling: Handgeschakeld 5-bak
Carrosserie: Cabriolet
Aandrijving: Achterwielaandrijving
Brandstof: Benzine
Interieur: Zwart leren sportinterieur

Deze BMW 325i Cabrio behoort tot de E30 serie die in 1983 de E21 opvolgde. De E30 Sedan (2- en 4 deurs) werd tot 1991 geproduceerd, de Cabrio tot 1993 en de Touring tot 1994. De opvolger van de E30 was de E36 die in 1990 werd geïntroduceerd.

Waar de voorganger (E21) alleen als 2-deurs werd geleverd waren er van de E30 Serie veel meer carrosserievarianten leverbaar en werd de 3-Serie nu ook als 4 deurs Sedan, Touring en volwaardige Cabriolet geleverd en nu ook met een dieselmotor.

Voor het eerst werd een M-versie van de 3-Serie leverbaar, de M3. Een icoon met de 16-Klepper 2.3 liter die afhankelijk van het model 200 – 215 PK leverde en volgens velen wordt gezien als de laatste lichte en wendbare BMW sportwagen.

Deze originele Nederlandse auto werd in 1990 geleverd aan de eerste eigenaar en heeft pas 102.778 km gelopen. Het meegeleverde RDW voertuigrapport toont een NAP met een “logisch” oordeel ter onderbouwing van deze lage kilometerstand.

De vorige eigenaar heeft de auto in 2001 gekocht, de aankoopfactuur is nog aanwezig. De volledige onderhoudshistorie is gedocumenteerd, de auto is altijd dealer onderhouden. Het onderhoudsboekje en facturen die teruggaan tot 1994 worden met de auto meegeleverd. Bovendien bevat de voertuigdocumentatie diverse oude taxatierapporten, veel APK keuringsrapporten, een folder, een boekwerk met technische gegevens en een nieuwe leren BMW portefeuille.

Onze BMW wordt aangedreven door de 2.5 Liter 6-in-lijn, gekoppeld aan een handgeschakelde 5-bak. Mooie uitvoering met o.a. zwart leren sportinterieur, groen getint glas, M-sportstuur, originele BMW hardtop en kruisspaak LM velgen. De auto verkeert in een prachtige staat, het lakwerk is nog grotendeels origineel.

Door de bekende E30 specialist, Autocenter Boomstraat uit Tilburg, volledig nagekeken en in orde gemaakt. De auto heeft een grote onderhoudsbeurt gehad en een nieuwe APK. Alle schroefveren en dempers zijn vervangen (BMW M-Tech), inclusief diverse onderstelcomponenten (lagers, rubbers, stabilisatorsteunen, etc.). Preventief is een nieuwe distributieriem (incl. waterpomp) gemonteerd. Ook hebben we een Blaupunkt radio geïnstalleerd met alle moderne voorzieningen, maar met het uiterlijk van een radio uit de jaren 90. Totaal is voor deze werkzaamheden een factuur van bijna € 7.000,00 aanwezig.

Bij Cars Forever is het kopen van een auto een belevenis en maken we van de aflevering een klein feestje. Elke auto wordt geleverd met een bewaarmap waarin alle documenten van de auto verzameld kunnen worden, een Meguiar’s Car Care Set om je nieuwe aanwinst in top conditie te houden en een Cars Forever sleutelhanger.

Bent U geïnteresseerd in deze auto, neem dan gerust contact op voor verdere informatie of een nadere kennismaking.

Hoewel we bij Cars Forever ons uiterste best doen om alle gegevens correct en compleet in te vullen, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld voor druk-, zet-, prijs- of systeemfouten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voor vragen over de exacte uitvoering en beschikbaarheid van de auto kunt u altijd contact opnemen met ons.

Uitrusting

S0350 Groen getint glas
S0370 Softtop zwart
S0380 Voorbereiding hardtop
S0708 M Sportstuur

  • Velden met * zijn verplicht.
cta-image

Jouw droomauto nog niet gevonden?

Vul het zoekformulier in en we gaan voor je op zoek binnen ons netwerk in binnen- en buitenland. Of meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang updates van nieuwe auto's in ons aanbod.

Vul het zoekformulier in Aanmelden nieuwsbrief
Meld je aan voor de Cars Forever Car Alert

Zo mis je geen enkele nieuwe aanwinst in onze showroom
Meld je aan

Meld je aan voor de Cars Forever Car Alert

Zo mis je geen enkele nieuwe aanwinst in onze showroom

Meld je aan