BMW 318Ci Executive Cabrio

2003 - 118.582 KM -
Verkocht
Motor: 1.8 Liter vier-in-lijn
Vermogen: 105 kW / 143 PK
Kleur: Titaanzilver Metallic
Versnelling: Handgeschakeld 5-bak
Carrosserie: Cabriolet
Aandrijving: Achterwielaandrijving
Brandstof: Benzine
Interieur: Zwart leren sportinterieur

Deze BMW 318ci Executive Cabrio behoort tot de E46 Serie die vanaf 1998 de E36 opvolgde en in 2005 vervolgens werd afgelost door de E90 en E91 modellen. Het was de vierde modelreeks van de BMW 3-Serie.

De E46 heeft een nieuw ontwikkelde neus en daklijn en heeft een grotere wielbasis dan de E36 Serie, al met al een veel volwassener auto dan zijn voorganger. Eind 2001 kreeg deze serie een facelift die bestond uit gewijzigde koplampen, achterlichten, voorbumper en motorkap.

Origineel Nederlandse auto, slechts 118.582 Km gelopen. Mooie uitvoering met elektrisch verstelbaar zwart leren sportinterieur, Climate Control, Stoelverwarming, Elektrisch bedienbare Softtop en een originele set BMW lichtmetalen velgen met winterbanden.

Door ons technisch en optisch helemaal in orde gemaakt, klaar voor vele kilometers open rijplezier. De auto wordt geleverd met een nieuwe APK en kloppende NAP. Youngtimer en daarmee interessant voor de zakelijke rijder.

Bij Cars Forever is het kopen van een auto een belevenis en maken we van de aflevering een klein feestje. Elke auto wordt geleverd met een bewaarmap waarin alle documenten van de auto verzameld kunnen worden, een Meguiar’s Car Care Set om je nieuwe aanwinst in top conditie te houden en een Cars Forever sleutelhanger.

Bent U geïnteresseerd in deze auto, neem dan gerust contact op voor verdere informatie, nadere kennismaking of een vrijblijvende proefrit.

Hoewel we bij Cars Forever ons uiterste best doen om alle gegevens correct en compleet in te vullen, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld voor druk-, zet-, prijs- of systeemfouten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voor vragen over de exacte uitvoering en beschikbaarheid van de auto kunt u altijd contact opnemen met ons.

Uitrusting

S441 Rokers pakket
S473 Middenarmsteun
S481 Sportinterieur
S494 Verwarmbare voorstoelen
S650 CD speler
S661 Radio BMW Business
S692 Voorbereiding 6-CD wisselaar
S508 Parc Distance Control (PDC)
S520 Mistlampen voor
S521 Regensensor
S534 Automatische Airconditioning
S210 Dynamische Stabiliteits Controle (DSC)
S249 Multifunctioneel stuurwiel
S255 Met leer bekleed sportstuurwiel
S295 BMW Lichtmetalen velgen Star Spoke 96
S302 Alarmsysteem
S380 Voorbereiding Hardtop
S388 Softtop zwart
S399 Electrisch bedienbare softtop
S832 Accu in bagageruimte

  • Velden met * zijn verplicht.
cta-image

Jouw droomauto nog niet gevonden?

Vul het zoekformulier in en we gaan voor je op zoek binnen ons netwerk in binnen- en buitenland. Of meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang updates van nieuwe auto's in ons aanbod.

Vul het zoekformulier in Aanmelden nieuwsbrief
Meld je aan voor de Cars Forever Car Alert

Zo mis je geen enkele nieuwe aanwinst in onze showroom
Meld je aan

Meld je aan voor de Cars Forever Car Alert

Zo mis je geen enkele nieuwe aanwinst in onze showroom

Meld je aan